Home  »  Demeyere  » 

Demeyere

 

Download hier de nieuwe voorjaarsfolder 2014 van Demeyere!

 

 10 redenen om voor Demeyere te kiezen:

1. Techonologie aangepast aan de kookfunctie:

Demeyere is het enige bedrijf in de wereld dat het technologische concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van elk kookproces en elke bereidingstechniek.
Ingenieurs ontwikkelen en ontwerpen zonder compromissen de vereiste technologieën. Hierdoor zijn de producten van Demeyere uniek en bieden ze een oplossing bij de meest uiteenlopende en complexe kookuitdagingen.

2. InductoBase / InductoSeal : perfecte warmtegeleiding:

Voor de rechte kookpotten/pannen en rechte steelpannen gebruikt Demeyere wanden van roestvrij staal gecombineerd met een warmtegeleidende 7 lagenbodem:
IndustoSeal, IndustoBase. Dit garangdeert het hoogste rendement op alle types van warmtebronnen, ook bij lage temperaturen.

3. 7-lagenmarteriaal tot aan de rand:

Voor de bakpannen/koekenpannen, conische sauteuzes, sudderpotten/braadpannen, grillpan en wokken gebruikt Demeyere een meerlagenmateriaal tot aan de rand (7-PlyMaterial).
Dit verzekert een optimale warmtespreiding tot aan de rand en een perfecte controle over het bereidingsproces.
De totale dikte van de 7 lagen is altijd berekend om de juiste temperatuursverdeling te hebben aangepast aan de bereidingstechniek.

- voor wokken : 2.3 mm : 230°op de bodem, 140° op de zijkanten
- voor conische sauteuzes, sudderpannen, de grillpan en de 4 sterren bakpannen/koekenpannen : 3 tot 3.3 mm
- voor de 5 sterren professionele bakpannen/koekenpannen : 4.8 mm

4. TriplInduc:

Demeyere ontwikkelde TiplInduc, een combinatie van 3 legeringen die ervoor zorgt dat het kookgerei kan gebruikt worden op alle types fornuizen/warmtebronnen, inclusief inductie.
Men kan zelfs tijdens het bereidingsproces van het ene type warmtebron naar het andere overschakelen.
Dankzijn de excellente magnetische eigenschappen zorgt TriplInduc voor een betere en snellere warmteoverdracht in heel de pot of pan geeft het tot 30% meer rendement op inductie.
Tenslotte verzekert het dat de bodem niet zal vervormen en vlak blijft, zelfs na jarenlang gebruik.

5. Silvinox Oppervlaktebehandeling:

Alle Demeyere producten zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10. De mat gepolijste reeksen van Demeyere zijn voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling.
Silvinox verrijkt roestvrij staal 18/10 door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen en zorgt ervoor dat het roestvrij staal zilverwit blijft, zelf na jarenlang gebruik.

6. Energiebesparend:

Koken met het kookgerei van Demeyere is energiebesparend dankzij de combinatie van supergeleidende bodems, perfect afsluitende deksel en isoleren wanden.
Tests hebben aangetoond dat koken zonder deksel of met een deksel dat niet zwaar genoeg is 2.8 keer meer energie verbruikt.
De roestvrijstalen deksels van Demeyere passen perfect in op op onze kookpotten, sluiten zeer goed aan en verhinderen op die manier warmte- en energieverlies.
De wanden van het kookgerei zijn 0.8 tot 1 mm dik. Dit maakt dat de warmte optimaal wordt behouden en dat minder energie verbruikt wordt.

7. Pioniers in inductie:

Nog meer dan bij andere kooksystemen is de kwaliteit van het kookgerei van essentieel belang bij inductie. Dankzij de unieke materialen en technologieën is koken op inductie met het Demeyere-kookgerei nog sneller, nog beter
regelbaar en nog zuiniger dan met kookgerei van de concurrentie.
Als pioniers in kookpannen voor inductie ontwikkelde Demeyere niet alleen TriplInduc, maar ook ControlInduc, een veiligheidssysteem dat de maximale temperatuur beperkt tot 250°c op inductiefornuizen.
Het vermijdt dat ht voedsel aanbakt en zorgt ervoor dat de pan warm blijft zonder gevaar voor oververhitting.

8. Functioneel en esthetish:

Demeyere hecht veel belang aan de uitstraling van haar producten en werkt daarom samen met nationaal en internationaal erkende designers.
Kookgerei moet niet alleen efficiënt werken maar ook mooi en ergonomisch zijn. Zo liggen de roestvrijstalen handgrepen door hun design ideaal in de hand.

9. Het merk van de professionele kok:

Alle Demeyere-kookgerei werd ontwikkeld om ook aan de noden van de moderne professionele kok te voldoen. Daarom kiezen verschillende professionele chefs wereldwij ervoor te koken met Demeyere.
Zij kozen voor zekerheid, rendement, duurzaamheid en bovenal optimale controle over hun bereidingsprocessen.

10. Made In Belgium:

Demeyere werd gesticht in 1908 en produceert sinds 1967 kookgerei van roestvrij staal.
In 1999 kreeg hetmerk de titel 'Gebrevetteerd Hofleverancier van België'.
100 % Made in Belgium

 

Nog meer informatie over Demeyere kan u vinden op http://www.demeyere.be.